sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Tiivistelmä - Joulua Teille!

Viikolla 50 en päässyt agireeneihin (myin reenin Dukelle ja Jennille) ja tokoreenejä ei ollut. Keskiviikkona käytin Nemin etelästä tänne visiitille tulleella osteopaatilla (Markus Laios). Hoidettavaa riitti takapäässä / pallean seudulla ainakin ...
Loppuviikosta matkustin Nemin kanssa Messariin. Kolmen näyttelyn putkesta Nemille joka näyttelystä ERI ja vain lauantaina myös SA. Tuli luokassaan toiseksi joka kerta. Reissu oli kiva vaikkei titteleita mukaan kahmittukaan. 

Maantainana käytiin kauden viimeisissä agireeneissä. Jotka koutsasi Anna. Tehtiin ratareeniä. Meinasi olla vähän väsynyttä meininkiä. Nemillä jäi levy päälle yhdessä helpossa kohtaa (suoralla linjalla hypyn ohitus) - vaikeat kohdat selvittiin kyllä. Ei mitkään jihuu-reenit, mutta niitä kuuluisia hyviä paikkoja saatiin aikaiseksi. 

Tiistaina oli kauden viimeiset juoksureenit. Ouluhallissa. Verkattiin ja tehtiin tekniikkaa. Ja otettiin aikoja. 40m sadasosa sekka huonommin kuin alkusyksystä, 50m selvä parannus aiempaan (tarkat ajat tullee myöhemmin) ja 60m ei voitu mitata kun ajanottotolppa ei toiminut siellä kohtaa. 

Keskiviikkona oli kauden vikat tokoreenit. Tällä kertaa jopa puoltoista tuntia. Reenien kohokohta oli ihan lopussa, saatiin tehdä ohjatusti mikä tahansa liike ja toki otin noudon. Hieman epäilytti miten Nemi jaksaa, mutta niinpä se vaan, kun hetsasin sitä hieman, heitin kapulan ja päästin pannasta irti niin juoksi kapulalle - otti kapulan suuhunsa - juoksi mua kohti - juoksin sitä karkuun ja koira perässä kapula suussa !!! Jee!! Sitten vapautin koiran, heitin nameja maahan ja olin onnellinen kun koira tiputti kapulan ja rupesi syömään nameja. Tähän sitten kulminoitui meidän reenivuosi. Se osaa noutaa - vihdoinkin! Enää sitten rakennetaan tuosta oikea koemainen noutoliike. Vaiheita vielä on edessä varmasti, mutta isoin osa työstä on jo takuulla tehty. Jeejee - i am so happy :)


****

ihanaa joulua teillekin! ja kiitos kamuille ja koutselle kuluvasta vuodesta :)


Ei kommentteja: