torstai 21. toukokuuta 2015

Se tunne, kun eläinlääkäri soittaa ja sanoo: "täältä löytyi toinenkin patti, leikataanko sekin pois samalla?"

Siinäpä ne uutiset otsikossa. Hoitaja löysi Nemiltä (toisenkin) patin kun oli laittamassa kanyylia leikkausta varten, eläinlääkäri sitten soitti meille (oltiin poistuttu eläinlääkäriasemalta - koska operaatio kesti parisen tuntia), että poistetaanko sekin. Tuntui kuin maailmasta olisi pohja tippunut - jos koiralla on usiampi patti niin voiko hyviä uutisia mitenkään olla realistista odottaa? 

Nemi on kotona töttörö päässä hieman huterana vielä operaation jäljiltä. Siltä on siis poistettu kaksi pattia, se "alkuperäinen" takapäästä ja sitten myös toinen toisesta etujalasta. Patit lähetettiin (tai eläinlääkäriasema lähettänee ne piakkoin) Saksaan patelogin lausuttavaksi ja "tuomio" kuullaan about kahden viikon päästä. 

Nyt siis reilu rauhallista viikko tötteröelämää. Mukaan saatiin kipulääkkeitä joita annetaan Nemille 5-10 päivää.


Pisteet kuitenkin eläinlääkärille ja hoitajille, jotka osasivat selittää asiat hyvin ja  niin ettei mieliala just nyt ole niin epätoivoinen kuin se jossain välissä tänään oli. Patit ovat mitä ovat ja asia selviää joskus. Sen asian kanssa sitten opetellaan olemaan (olipa tulos mitä tahansa).

Ei kommentteja: