lauantai 6. tammikuuta 2018

Viikonloppu

Aamulla käytettiin koirat lenkillä, kylän läpi käveltiin eli vähän sellainen pidempi lenkki. Päivällä koiriat - Kiki etenkin- olivat useaan otteeseen takapihalla. Illalla käytettiin koirat taas lumipyrylenkillä, tällä kertaa kierrettiin mansikkamaanlenkki.

Kiki kyllä on ihan intona lumesta. Ja nauttii täysin siemauksin ja ottaa takaisin sitä, kun viime talvena sen tekemisiä ulkona piti rajoittaa. Nyt hyppii hankeen ja tod tulee sitten sitä hyvää hankikuntouluakin siinä ohessa (toki kaikenlaista muutakin lumiliikettä).



edit.

Sunnuntai on toistaiseksi ollut lauantain toisto. Aamulla käytiin kävelemässä kylän keskustan läpi - sillä erolla eiliseen että pysähdyttiin k-kaupan luona (Eetu kävi kaupassa). Ja alkuillasta käytiin kiertämässä mansikkamaanlenkki - lenkin loppuvaiheessa Kiki meni taas tilaan. Kuljettiin yhden tien oikeaa laitaa, Kiki ei olisi halunnut olla siinä laidassa (autotie), mutta mun oli pakko tietty pitää se siel reunassa. Sitten kun se suostu etenemään eikä kiskonut taakse/sivulle niin en saanut siihen mitään kontaktia. Vielä kotipihalla yritin kutsua koiraa tai saada siihen jonkun yhteyden ... mutta ei mitään. Mä en kuullut mitään erikoista lenkillä, enkä huomannutkaan. Tai nähtiin me yks auratraktori mutta se oli paaaljon aiemmin ja siitä Kiki ei ollut moksiskaan, joten tuskin se siihen liittyi.

edit 2.

Su-iltana käytin koirat vielä erikseen lenkeillä. Kikin kanssa menin lähipäiväkodin likeltä metsäpolulle ja sieltä leikkipuiston takaa takaisin sivistykseen josta kierrettiin koko Kolamäki. Nemin kanssa taisin kiertää pikkupäiväkotilenkin.

Ei kommentteja: